Все очень по среднему. Скудное меню, странный интерьер, хорошие официанты, блюда без изюминки
- Щоб додати коментар, увійдіть
Ресторан "S.O.M stories of meat" - сучасний ресторан в центрі Житомира, який не так давно відкрив свої двері для жителів і гостей міста. Особливість закладу - його інтер'єр: виконаний у трендовому стилі лофту, він гармонійно поєднує мінімалізм і елегатність, а завдяки м'якому освітленню і живим рослинам створюється атмосфера комфорту і затишку. Панорамні вікна ресторану дозволяють милуватися площею міста.
Ще одна особливість закладу - відкрита кухня і аргентинський гриль. Ви не лише можете скуштувати апетитні страви на грилі, а й спостерігати за їх приготуванням. В меню ресторану страви європейської кухні і гриль-меню, фірмові страви. Команда кухарів ресторану організувала власне виготовлення хліба і морозива. Заклад має чудову винну і коктейльну карту. Є десерти і безалкогольні напої.
Для зручності гостей ресторану є велика парковка.
Все очень по среднему. Скудное меню, странный интерьер, хорошие официанты, блюда без изюминки
Отличная кухня, обслуживание минус 2 звезды. В пятницу вечером пустое заведение(это тревожный звонок). О том, чтобы сфотографироваться там, нужно звонить по специальному номеру, договариваться заранее... Всё, больше слов нет.
Мы фотографировались, подошла девушка-администратор, спросила или у нас есть разрешение на фотосессию.
Нам надо было позвонить заблаговременно и спросить разрешение у собственников.
Мы поинтересовались фамилией собственников, администратор сказала, что это закрытая информация. Да, ладно?
По закону Украины фамилия и все реквизиты собственников должны висеть на видном месте в уголке для потребителей.
Дорогие собственники, кем бы вы не были, с таким обслуживанием вы разоритесь.
Вкусно, очень вкусно! Обслуживание хорошее, интерьер крутой! Хочется вернуться
Непоганий інтер'єр, вірогідно хороший заклад для тусовки ввечері.
З кухнею приємних асоціацій не виникло. Видно що над презентацією страв попрацювали, але краще б сконцентрувалися на смаку та технології приготування.
Бограч - страва, яка має багато варіацій, але виділяється особливим смаком, за який його і люблять. Тут нам подали суп з м'ясом і картоплею, яка кілька днів простояла у приготованому вигляді, який з бограчем має нічого спільного.
З прожаркою стейків у колег також проблеми: замовлений medium rare було подано у стані, близькому до well done. Спеціально залишив на тарілці шматочок. Сподіваюсь, тут все ж звертають увагу якщо страви не доїдають
На этот раз, мне довелось попробовать лишь бургер, и лимонный тарт. И то и другое, без претензий. Официанты работают четко. Был вечером, музыкальне сопровождение качественное. Хотя если заведение получит развитие как ночной клуб, нужно работать над светом. Заведение молодое, но на мой взгляд, много обещающее.